Dezinsectie Bucuresti-Ilfov

Pentru a alege metodele și produsele potrivite pentru operațiile de combatere a dăunătorilor, controlul insectelor și dezinfectare, este esențială evaluarea în timp util a infestației. Noi vă garantăm succesul acestor operații, însă pentru a evita efecte secundare nedorite, este crucial să identificați corect tipul de dăunător:

Căpușe sau acarieni (Ordinul ACARINA), păianjeni, gândaci (Fam. BLATTIDAE, Fam. PHILLODROMIIDAE, etc.), purici, ploșnițe, păduchi, albine, muște și țânțari (Ordinul Diptera), precum și alte insecte.

Insectele sunt purtătoare de diferite boli și agenți patogeni, făcându-le predispuse la o proliferare rapidă. Descoperiți tipul specific de dăunător cu care vă confruntați și solicitați serviciile potrivite pentru a soluționa problema eficient!

Daunatori comuni in gospodarie si cum sa ii elimini

Pentru a evita eventualele probleme legale, compania noastră oferă servicii de evaluare și inspecție GRATUITE! Aceste servicii sunt disponibile atât pentru clienții de tip comercial, cât și pentru persoanele fizice care au nevoie de intervenții pentru operațiile DDD.

Desfășurăm activități atât în spațiile exterioare, cât și în cele interioare, indiferent de dimensiune. Cu ajutorul echipei noastre de la LARVET S.R.L., puteți elimina griji legate de acești dăunători care pot cauza pierderi semnificative din punct de vedere material și financiar.

Avem la dispoziție personal specializat și experimentat în eliminarea diferitelor tipuri de dăunători. Pentru a efectua operațiile de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfectie la cele mai înalte standarde, folosim numai produse avizate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Serviciile de dezinsecție sunt disponibile în orice moment al anului, indiferent de sezon. Pentru toți proprietarii de afaceri și pentru mediul rezidențial (unde pot apărea dăunători casnici), recomandăm serviciile de dezinsecție și deratizare, inclusiv în jurul clădirilor (în exterior), pentru a preveni apariția dăunătorilor în interiorul acestora.

Pentru a beneficia de servicii de DEZINSECTIE de înaltă calitate, în București și Ilfov, vă stăm la dispoziție!

Pentru a beneficia de servicii de DEZINSECTIE de înaltă calitate, în București și Ilfov, vă stăm la dispoziție!

S.C. Larvel S.R.L. vă oferă garanția serviciilor de dezinsecție pe toată perioada contractului, în conformitate cu standardele legale. Programăm intervențiile în funcție de necesitățile dvs., astfel încât să nu perturbăm activitatea comercială și să intervenim rapid atunci când situația o impune.

Intervenția de dezinsecție durează, în general, între 15 și 30 de minute, în funcție de suprafața tratată. Perioada în care spațiul trebuie părăsit variază în funcție de metodele și substanțele utilizate: în cazul serviciilor de dezinsecție pentru gândaci este de 0-1 ore, în timp ce pentru purici este de 4-6 ore.

Conform reglementărilor în vigoare, după fiecare intervenție, vom emite un proces-verbal de executare a lucrărilor de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfectie. Acest proces-verbal reprezintă dovada în fața autorităților (DSP, DSV) și conține informații specifice, cum ar fi: data intervenției, cantitatea și denumirea soluțiilor utilizate, precum și metodele folosite. În plus, vă vom notifica când se apropie termenul prestabilit pentru operația de dezinsecție.

Leave a reply