DEZINSECTIE – se face prin pulverizare de substante pe baza de pulberi fosforice, pulberi care in contact cu apa se dizolva si ale caror molecule se sparg, astfel incat, de cate ori se va spala ulterior vor fi reactivate, aceasta conducand la o remanenta destul de mare in timp (pana la 3 luni), folosindu-se impotriva tuturor insectelor (purici, tantari, viermi, gandaci, capuse, arahnide si alte antropode), precum si prin noile metode folosite in U.E. (nebulizare, ceata calda si rece, gazare, capcane, injectare de geluri speciale, spray-uri profesionale, s.a.)

Dezinsectie Bucuresti

Insecticidele pentru dezinsectie folosite sunt de ultima generatie (a treia), si sunt produse de catre BAYER – Germania si Colkim – Italia.

Acestea pot fi aplicate tot cu aparatura IGEBA. Operatiunile in prima faza se repeta la max. 18-21 zile din considerente pur biologice.

Societatea noastra este avizata pentru efectuarea lucrarilor de deratizare, avand in dotare:

  • Personal de specialitate – medici veterinari, operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;
  • Aparatura de ultima generatie – atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO.

Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre BAYER – Germania si Colkim – Italia de unde noi le importam.

Aplicarea anumitor tipuri de substante nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.

Pret dezinsectie Bucuresti

Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.

+40736445307