DERATIZARE – este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie, in urma cercetarilor efectuate au o organizare foarte bine pusa la punct, fiecare colonie de rozatoare (soareci, sobolani) are in componenta masculi tineri care, dupa ce gasesc hrana îi aduc si pe ceilalti sa se hraneasca, drept pentru care s-au folosit substante care actioneaza letal in 5-7 zile prin coagularea sanguina (animalul, simtindu-se rau, se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate).

Firma deratizare Bucuresti

Substantele folosite sunt momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din generatia a treia.

Substantele folosite au in componenta o solutie foarte amara, (evitandu-se astfel ingerarea raticidelor folosite de catre oameni), se aplica in statii de intoxicare si sunt recomandate in gradinite, penitenciare, scoli, spitale, mega si super-market-uri, depozite de produse alimentare si nealimentare, etc.

TOATE ACESTE LUCRARI DE DERATIZARE SE VOR EFECTUA CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE (O.G. 536/1997, LEGEA 98, ETC.) IN BAZA UNUI CONTRACT PE MINIM 1 AN, CU REPETAREA OPERATIILOR CONFORM LEGII.

Societatea noastra este avizata pentru efectuarea lucrarilor de deratizare, avand in dotare:

  • Personal de specialitate – medici veterinari, operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;
  • Aparatura de ultima generatie – atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO.

Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre BAYER – Germania si Colkim – Italia de unde noi le importam.

Aplicarea anumitor tipuri de substante pentru deratizare nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.

Pret deratizare Bucuresti

Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.

+40736445307